14 Nisan 2014 Pazartesi

Evinizde Osmanlı Mobilyaları



Osmanlı sanatı, özellikle son günlerde oldukça popüler hale geldi. Muhteşem yüzyıl dizisi ile beraber buradaki canlanma ivmesi hızla yukarılara doğru seyretmeye başladı. Eğer siz de Osmanlı ve Osmanlı sanatına meraklıysanız, şüphesiz evinizde bu alana ait bir dekorasyon oluşturmak isteyeceksinizdir. Bu nedenle, bu yazımızda evinizde nasıl Osmanlı zamanında kalmış bir görüntü elde etmenizi ve bu alandaki mobilyalar hakkında bilgiler yayınlayacağız.

Aslında, bu alanda mobilya tarzı dekor ürünleri bulmak oldukça zor. Bunun için kapsamlı bir araştırma yapmanız yerinde olacaktır. Bunu yaptıktan sonra, aralarında beğendiğiniz mobilya türlerini seçerek ev dekorasyonuna başlayabilirsiniz. Özellikle, bu konuda açılmış birçok blog ve forum sayfası bulabilirsiniz. Bunlar evlerinde Osmanlı dönemine ait parçaların nerelerde elde edebileceğiniz hakkında daha detaylı bilgiler sunmaktadır.

Tabi, o döneme ait parçalar oldukça pahalı. Eğer yeterli bir bütçeniz yok ise, bunlar yerine günümüzde yapılmış o ürünlerin ve mobilyaların replika versiyonlarını elde edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder